DUK  | Ieškoti
Forumas

Forumas užrakintas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos. Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 04, 23:10 
Legenda
Legenda
Vartotojo avataras

St.Respect rašė:
na na tikrai ne uz free life. paziurek kas daros klubuose!! pati nesenai nukentejau per tai,kad kazko zasinelio nepatikrino, ir ka?! ir privare man kazko i sampana. Wipy!!!! :evil: gera apturet atxodus ir nezinot nuo ko net... na bet cia ir mano durna galva... tikrint reik lb lb, bet nesumastau jokio budo,kuris butu efektyvus.. :roll: ciuciuko ideja - mm man nea :roll:

mano mieste pries pora savaiciu taip dasibaige viena merga :roll: ziauru...

nu tada kazkaip tegul deda tuos sunis prie kiekvieno klubo, ar bent jau prie kiekvieno normalesnio klubo...

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 04, 23:13 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Puppis rašė:
gerai murder suskele. ash manau esme gi yra tame kad ne gaudyt narkomanus ir juos sodint, o kazkaip jiems irodyt kad gi lygiai tas pats be narkotiku. ash vien nemaloniai jauciuos kai mane shmanajit kai zinau kad nieko neturiu, o dar jaj shuni uzsiundytu kazin ar tai pakeltu cluberiu nuotaikas... manau kad problema reik raut ish shaknu o ne tik apskabyti lapelius... :D

shamanjit = tikrina?! :D o dar kiek zmoniu, kurie bijo sunu? eem o kaip gaudo oro uostuose? :roll: man cia senai gili mintis :lol: jei nededi i lagamina, o tarkim su savim kiseneje ar dar? (cia ne del aktualumo man :lol: siaip lb idomu)

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas Siųsti laišką  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 04, 23:14 
Patyręs
Patyręs
Vartotojo avataras

St.Respect rašė:
na na tikrai ne uz free life. paziurek kas daros klubuose!! pati nesenai nukentejau per tai,kad kazko zasinelio nepatikrino, ir ka?! ir privare man kazko i sampana. Wipy!!!! :evil: gera apturet atxodus ir nezinot nuo ko net... na bet cia ir mano durna galva... tikrint reik lb lb, bet nesumastau jokio budo,kuris butu efektyvus.. :roll: ciuciuko ideja - mm man nea :roll:

:lol: Papuolei tu cia hehe...Bet tai koks tikslas to zmogaus kuris tau pribere nesuprantu!?:)

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 04, 23:17 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

lost_in_trance rašė:
St.Respect rašė:

mano mieste pries pora savaiciu taip dasibaige viena merga :roll: ziauru...

na tai va buten, eini pasilinxmint tai dar negali paleist ir ranku kokteilio ir but budri, idiotizmas! mano pazistama po klaipedos pries pora metu, po tokio "poksto" ligoninej atsidure. senx gad,kad as dar pakankamai lucky.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 04, 23:21 
Legenda
Legenda
Vartotojo avataras

St.Respect rašė:

mano drauguj taip viena kart buvo. jis niekad nera vartojes :) ir papasakojo kas jam dares kaip tase veida ir pan. tai ishsigando

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 04, 23:23 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Murder Inc. rašė:
St.Respect rašė:

:lol: Papuolei tu cia hehe...Bet tai koks tikslas to zmogaus kuris tau pribere nesuprantu!?:)

o tai o ka as znau? juolab,kad po to jo ir nebemaciau... na dar suprantu kai atinkamam sluoksnyje Rape drug'ai eina, na bet tai cia toli grazu nebuvo is tos serijos :lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 04, 23:25 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

JBounce rašė:
St.Respect rašė:

mano drauguj taip viena kart buvo. jis niekad nera vartojes :) ir papasakojo kas jam dares kaip tase veida ir pan. tai ishsigando

as ir pati nepagavau kablio kas yra, nes dar sedejom po to su draugais pas mane ir prikolinom,kad as kaip prikapojus, negaliu nurimt :lol: vilko vilko... :D tik veliau supratau :evil:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 04, 23:49 
Patyręs
Patyręs
Vartotojo avataras

Rupas rašė:
visu pirma paciu klaberiu galvose turi buti "vartoti yra blogai".

manai to nera? nu, nebent pas ziaurius kokius ;]

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 05, 0:04 
Legenda
Legenda
Vartotojo avataras

Yra geju klubas, reikia daryt extazi kluba, kame varke? (c) Road'skilla? :lol:

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 05, 0:36 
Patyręs
Patyręs
Vartotojo avataras

Gerai,jei labai nores ir pries kluba uzvalgys ko nors ir joks suo nepades,nes nieko neras pas ta zmogu ir praleis ramiai...

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 05, 7:14 
Patyręs
Patyręs
Vartotojo avataras

Rupas rašė:
Yra geju klubas, reikia daryt extazi kluba, kame varke? (c) Road'skilla? :lol:

geju cluba intaksui! extazi- rupui! :D

jei narkotikai nuodai, tai as manau nieks neuzdes baudos nusizudziusam!;) tik reikia isvengti nepilnameciu auku.
geriausias narkotiku kokteilis:rytas, kava, pakelis cigareciu ir netas 8)

Paskutinį kartą redagavo Roadsman 2007 03 05, 7:40. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 05, 7:35 
Legenda
Legenda
Vartotojo avataras

Puppis rašė:
gerai murder suskele. ash manau esme gi yra tame kad ne gaudyt narkomanus ir juos sodint, o kazkaip jiems irodyt kad gi lygiai tas pats be narkotiku.

kaip tai lygiai tas pats??
tai del to ir vartojami narkotikai, kad ne tas pats
irodineti galima nebent narkotiku salutinius efektus
nes butent del ju narkotikai yra blogai

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 05, 7:42 
Patyręs
Patyręs
Vartotojo avataras

meditacijos budu dar galima pasiekti ta jausma! bet jogos kursai brangiau kainuoja. :lol:

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 05, 9:43 
Patyręs
Patyręs
Vartotojo avataras

st.Respect turiu tokia pat patirti :shock: ziauriai issigandau tuomet.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2007 03 05, 9:47 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Puppis rašė:
gerai murder suskele. ash manau esme gi yra tame kad ne gaudyt narkomanus ir juos sodint, o kazkaip jiems irodyt kad gi lygiai tas pats be narkotiku. ash vien nemaloniai jauciuos kai mane shmanajit kai zinau kad nieko neturiu, o dar jaj shuni uzsiundytu kazin ar tai pakeltu cluberiu nuotaikas... manau kad problema reik raut ish shaknu o ne tik apskabyti lapelius... :D

sodint reikia ne narkomanus, o dylerius! jei jau taip vaikai nori uzsimete tusintis, jie 20m iki klubo uzsimes ir eis i vidu, o va dylerius reik uz pautu griebt.

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Forumas užrakintas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos. Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Kitas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: