Eddy Oss rašė:
Mountain Lion tikriausiai. Čia turbūt viskas pripratimo reikalas, o, kad nepraplėčiama tai aš čia bėdos nematau, nes vistiek po dviejų-trijų metų reikia kompą anyway keisti, nes programinė įranga per tiek laiko tiek prisifarširuoja updeitų ir pluginų, kad nebepatempia vistiek. Tiesa pasakius, full potencialą aš supratau mac'e įjungęs tik visus iCloud'us ir biški pasikonfigūravęs pagal savę sistemą, netgi atsisakiau mouse'o, kas man atrodė neįmanoma.
Ta prasme, noriu pasakyt, kad ir į iPAD'ą neįdėsi daugiau ram'o arba į telefoną, viskas link to ir eina, nes jei nori žvėries - turėk stacionarą ir viskas
Anaiptol neginčyju tavo pasirinkimo, bet man rodos iš Apple'o nereikia reikalauti Acer'io privalumų, kaip iš Acer'io Apple'o.
Nu pvz mano mac'e hdd jau trečias sukasi, nes visgi penkti metai tarnauja. Žiauriai supykau, kad su Lion'u panaikino tokias atrodo paprastas, bet kas dien naudojamas funkcijas, kaip home ir end su trim pirštais - dabar turiu naudot workaroundą, kuris irgi ne super veikia. Dual monitor support - fullscreen per teliką galima naudotis tik dėl vlc hack'o. Launch control'as išviso yra nesąmonė kažkokia, nes prieš tai buvęs dalykas tikrai patogesnis. Supiso ir patį patogiausią dalyką multitaskinant - palaikyt ikoną ir pamatyt visus langus. Galima vardint ir vardint, bet kuo toliau tuo labiau mac'ai tampa 2000$ facebook machine
iCloud nenaudoju, nes neturiu kitų apple prietaisų. (mp3 walkmanas, o telefonas wp7). Vienintelis praradimas, kurio tikrai bus gaila, tai didelio ir labai gero touchpad'o, kuris tikrai už pelę patogesnis