Prisijungė: 2008 04 05 Pranešimai: 50 Komentarai: 0 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2010 07 29, 20:49 Rašyti temą: Jei per 3 dienas nesukuri, tai ir nesukursi...
Tai vat siandien norejau padiskutuoti viena tema ar klausimu, kuris mane kankina visa laika. Darau darau gabala ir mazdaug jei per 3 dienas nepadarau as jo demuskes tai galima sakyti, kad jo jau neuzbaigsiu, nes man pradeda atsibosti vienas motyvas, tai melodija, tai dar kas nors or tada pradedi viska keisti, kol galiausiai supranti, jog is gabalo nieko neliko ir praktiskai darai nauja daina:) Noreciau paklausti kaip jums? Ar greitai padarote tuos remus(demo)? Ar jums taip nebuna kaip man? Aisku as nekalbu apie kurinio kokybes, suvedimo slifavima ir pan.
Ankščiau būtent tas mane labiausiai ir kankino. Tiesiog nebuvo kantrybės sedėt prie tų pačių natų. Kažkaip dabar truputi kitaip, vis dėl to norisi pabaigt kažką iki galo
http://www.soundonsound.com/sos/allsynthsecrets.htm
perskaitykit pirma sita _________________ It's all about the rhythm "A techno club was always somewhere where noone would care about what you wear. Just turn up and you'll be let in, unlike other places with dress codes. Fashion leads to elitism and superiority complexes."
Prisijungė: 2005 11 19 Pranešimai: 5704 Komentarai: 19 Miestas: kaimas
Parašytas: 2010 07 30, 0:03 Rašyti temą:
taip ir yra. jei uzkabini, imi ir padarai, no matter what.
buna, kad grizti prie to pacio projekto po menesio ar poros laiko bet as siaip padarau per 1-3 dienas _________________ TRANZE: tai ne muzika, tai sexas
Prisijungė: 2005 01 25 Pranešimai: 4573 Komentarai: 357 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2010 07 30, 9:29 Rašyti temą:
imo gabalo darymas ir neturetu trukti ilgiau nei 3 dienos, veliau nuo originalios ydejos nusigrybauji kazkur kitur...paskutiniai mano darbai nedaugiau 2 dienu darbas yra. kaikurie isvis keletos valandu darbai...pvz sitas per 6h sulibdziau
o imo perskaitykit pirma ta linka visa pries kurdami?
neturi idejos nera ir gabalo , paprasta _________________ It's all about the rhythm "A techno club was always somewhere where noone would care about what you wear. Just turn up and you'll be let in, unlike other places with dress codes. Fashion leads to elitism and superiority complexes."
o kaip pasidarysi ka turi galvoj? _________________ It's all about the rhythm "A techno club was always somewhere where noone would care about what you wear. Just turn up and you'll be let in, unlike other places with dress codes. Fashion leads to elitism and superiority complexes."
Prisijungė: 2005 01 25 Pranešimai: 4573 Komentarai: 357 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2010 07 30, 9:50 Rašyti temą:
natos? nevisi juk sintezuoja garsus, jie tiesiog renkasi garsa pagal jo charakteri...cia taspats kaip nevisi konstruoja gitara kad ja paskui grotu, ir nevisiems ir reikia tu syntiku, kiti rinksis multisamplintus instrumentus anyway as megstu sinteze ir na sintezeje neesu zalias, bet dekui uz linka, manau atrasiu ko tikrai nezinau _________________ www.myspace.com/syntheticlifeforms
nu taip taip, bet manau kad kuriant elektronine muzika , sinteze eina po ideja , jei tu nori sukurti _________________ It's all about the rhythm "A techno club was always somewhere where noone would care about what you wear. Just turn up and you'll be let in, unlike other places with dress codes. Fashion leads to elitism and superiority complexes."
Prisijungė: 2007 05 02 Pranešimai: 445 Komentarai: 5 Miestas: Vilnius
Parašytas: 2010 07 30, 10:01 Rašyti temą:
Ha, man būna, kad ir po dviejų metų gabalą užbaigiu, kai vėl paklausius atsiranda idėjų, tikrai nereikia mesti į šiukšliadėžę, jei nesiseka toliau vystyt Sintezę išmanyt, aišku labai usefull, bet pažįstu nemažai, kas visai neblogai verčiasi ją žinodami tik labai minimaliai, kažkiek pasiredaguoja preset'ą, ir vuolia _________________ http://soundcloud.com/dzdj
Prisijungė: 2008 04 05 Pranešimai: 50 Komentarai: 0 Miestas: Kaunas
Parašytas: 2010 07 30, 11:20 Rašyti temą:
Apie siuksliadeze net nera kalbos Jeigu ir ne su perspektyva, kad sukursi veliau ta gabala, tai del idomumo. Taip smagu pasiklausyti ideju 2-3 metu senumo
Visos datos yra GMT + 3 valandos Pereiti prie 1, 2, 3, 4Toliau
Puslapis 1 iš 4
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume