DUK  | Ieškoti
Forumas

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 13:54 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

as uz mirties bausmes iteisinima.

beje spesso teisingai kalba... Kame jie ten blogai valgo, valgo gerai yra rode per tv kokius pietus gauna kad net kvalifikuoti virejai dirba, ir negana to dar Grybauskaite sako kad ju gyvenimo salygos blogos... juokaujama kad kaliniai lietuvoj gyvena geriau nei studentai gauna tris kartus dienon pavalgyt ir net kacalka turi.

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas Siųsti laišką  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:09 
Legenda
Legenda
Vartotojo avataras

Minusas tik kad i ziedini kartais gauna irgi

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:13 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

marikas rašė:
as uz mirties bausmes iteisinima.

beje spesso teisingai kalba... Kame jie ten blogai valgo, valgo gerai yra rode per tv kokius pietus gauna kad net kvalifikuoti virejai dirba, ir negana to dar Grybauskaite sako kad ju gyvenimo salygos blogos... juokaujama kad kaliniai lietuvoj gyvena geriau nei studentai gauna tris kartus dienon pavalgyt ir net kacalka turi.

Nesusilaikiau neatsakęs tau.Kartoju,pasiskaityk Sauliaus Stomos,arba parašyk jam į FB,tada kažką aiškink apie maistą ir sąlygas.Juokas ima iš tų,kurie pažiūrėję TV,sprendžia kur geros sąlygos,kur ne.Įtariu,kad nežinai,kad pvz Lukiškėse yra tik vienas blokas ir kelios pavyzdinės kameros,skirtos rodyti žurnalistams,kurie tokiem kaip tu rodytų,kaip gera kaliniams.Pakazūchų metu taip pat samdomi tie kvalifikuoti virėjai,kurie gamina visai px maistą aukštiems svečiams. Į likusias patalpas pašaliniai neįleidžiami,kad nematytų kas ten darosi ir niekam nekiltų klausimas,kur dingo vyriausybės ir ES skirti pinigai remontui.
Įtariu,kad negirdėjai,kad lukiškėse iki šiol kai kurie kaliniai laikomi rūsiuose,kur žiemą temperatūra tik +5 ir baisi drėgmė,kurioje teisiškai nekalti žmonės (kol teismas neįrodė jų kaltės) gana greitai suserga tuberkulioze,plaučių uždegimais ir pan.O kur dar virtinė paslaptingų mirčių,nužudymų,savižudybių,nuolatinio smurto...

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:23 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

tai zurnalistai bruka tokiems kaip man grazias istorijas kad patiketu koks kalejimas grazus, ir tokie kaip as patiki, tai ir zmones kuriem yra px nusikalsti pamato tokius pasakojimus ir jiem px nusizengti nes paklius ten kur gerai maitina o papuole pamato kai ka kita, tai gal geriau rodyti realybe ir mazinti nusikalstamuma

ir kodel zmones iseje is ten vel nusikalsta, nes gal ten tada jiems nera taip blogai

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:26 
Legenda
Legenda
Vartotojo avataras

O ka tu darytum tarkim isejes is kalejimo po 10 metu, neturedamas kur eit, nei seimos nei pazistamu, nei pinigu nieko. Arba but valkata, arba vel vogt plest ir zudyt o laisvalaikiu prievartaut.

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:31 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

marikas rašė:
tai zurnalistai bruka tokiems kaip man grazias istorijas kad patiketu koks kalejimas grazus, ir tokie kaip as patiki, tai ir zmones kuriem yra px nusikalsti pamato tokius pasakojimus ir jiem px nusizengti nes paklius ten kur gerai maitina o papuole pamato kai ka kita, tai gal geriau rodyti realybe ir mazinti nusikalstamuma

ir kodel zmones iseje is ten vel nusikalsta, nes gal ten tada jiems nera taip blogai

Nu po galais žmogau... Jie ten grįžta ne dėl to kad ten nėra taip blogai, tiesiog toks gyvenimo būdas tampa, nebemoka kitaip gyvent ir tiek.

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:32 
Legenda
Legenda
Vartotojo avataras

bet tai cai sistema kalta , jei nesugeba pakeisti zmogfaus, juk tikslas yra kalejime pakeisti zmogu :)

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:33 
Legenda
Legenda
Vartotojo avataras

Tai jo, lygiai taip pat kaip universitetu tikslas yra paruosti zmogu pagal jo profesija kad galetu baiges mokslus eit dirbti :)

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:34 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Pabandysiu paskutinį karą paaiškint suprantamiau,nes matau,kad nedaeina.Žurnalistai tau rodo,kad tokie kaip tu galvotų,kad zonoj viskas gerai,puikiai įgyvendinami perauklėjimo ir integracijos procesai,kaliniai pamaitinti ir aprūpinti,vadinasi kalėjimų departamentas dirba puikiai ir skaidriai įsisavinamos ES ir vyriausybės lėšos. Tai rodo tau,kad nekiltų tau klausimų,kur dingsta milžiniškos sumos skirtos remontui,neabejotum viešųjų prikimų skaidrumu ir neklaustum,kodėl kalinį išlaikyti kainuoja 52Lt parai. O realiai, kalėjimų departamentas yra viena labiausiai korumpuotų įstaigų ir ten baisiai plaunami pinigai kalinių išlaikymui.Paklausk penitencinikų studentų,kiek iš jų realiai turi šansų įsidarbinti į ta įstaigą . Duosiu elementarų pavyzdį,kad būtų aiškiau.Pažįstamas,dirbantis antruose Vilniaus pataisos namuose sakė,kad PAGAL DOKUMENTUS,iš ES lėšų kalinių poilsio kambariuose stovi LCD TV. Realiai stovi tik po seną šilelį.Tad atsakyk sau,kur dingo tie dokumentuose aprašyti LCD TV ir pabandyk susieti,kodėl tau per TV rodo jų puikias gyvenimo sąlygas

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:35 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

rook rašė:
bet tai cai sistema kalta , jei nesugeba pakeisti zmogfaus, juk tikslas yra kalejime pakeisti zmogu :)

butent

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:36 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

rook rašė:

Apie ką aš ir šneku ilustruodamas pavyzdžiais...

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:39 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

man atrodo esme tame kad zmones nenori matyti tiesos, nenori pripazint kad yra nuolat apgaudinejami. Jis vietoj klausimo: kodel jie slepia tiesa" uzduos tris: o tais kodel jie vel nusizengineja, gal ten visai gerai, gal tv kanalas lievas buvo : /

Tsknt tiesa per skaudi

na ir smegenys praplautos

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:45 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

bet tai kodel tu vovere esi teisesnis nei as? nes tu vadovaujies 14 metu senumo knyga kuria perskaitei? ar turi draugu ten dirbanciu? ar vadovaujies tuo kad visa lietuva yra korumpuota ir sakai kad ten yra korupcija sudeliodamas tvarkingai sakinius...

as su tavim nesiginciju sakau tai kokia nuomone buvau ir esu susidares, o tu man pradedi aiskinti jog as neteisus aiskindams ta ta ir ana, tai tu man parodyk is kur tavo kalbos yra istrauktos, kad as pakeisciau savo nuomone, ar man persdkaityti ta knyga ir bus aiskiau, bet nemanai kad per 14 metu galejo kazkas pasikeisti, tad man linku ar ko numesk kad pakeisciau savo nuomone

Į viršų

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:46 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

marikas rašė:
bet tai kodel tu vovere esi teisesnis nei as? nes tu vadovaujies 14 metu senumo knyga kuria perskaitei? ar turi draugu ten dirbanciu? ar vadovaujies tuo kad visa lietuva yra korumpuota ir sakai kad ten yra korupcija sudeliodamas tvarkingai sakinius...

as su tavim nesiginciju sakau tai kokia nuomone buvau ir esu susidares, o tu man pradedi aiskinti jog as neteisus aiskindams ta ta ir ana, tai tu man parodyk is kur tavo kalbos yra istrauktos, kad as pakeisciau savo nuomone, ar man persdkaityti ta knyga ir bus aiskiau, bet nemanai kad per 14 metu galejo kazkas pasikeisti, tad man linku ar ko numesk kad pakeisciau savo nuomone

jei tau bus idomu pats susirasi ir issiaiskinsi

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas  

Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 2010 08 21, 14:47 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

tai tuom ir baigiam mano nuomone tokia tavo kitokia

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: