DUK  | Ieškoti
Forumas

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Eiti į Ankstesnis  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Geriausi Laptop'ai
StandartinėParašytas: 2012 06 15, 19:28 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Dėkui už pagalbą, jaučiu šitą reik ir jamt.

Į viršų
Atsijungęs Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 2012 06 15, 19:41 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Np.

Į viršų
Prisijungęs Aprašymas Siųsti laišką  

StandartinėParašytas: 2012 06 20, 16:36 
Patyręs
Patyręs
Vartotojo avataras

kokie atsiliepimai butu apie dell xps? mastau apie L702x modeli

Į viršų

StandartinėParašytas: 2012 06 20, 16:43 
Legenda
Legenda
Vartotojo avataras

pas mane dell xps 15z - patinka. dirba gerai. patvarumas geras. vienzo, patenkintas. :)

Į viršų

StandartinėParašytas: 2012 06 20, 16:46 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Mesiu savo mpb lauk ir pirksiu Sony Z series ir desktopą, nes kai pamačiau kaip viduj atrodo naujas mpb su retina likt prie apple atšoko visos mintys

Į viršų

StandartinėParašytas: 2012 06 21, 11:58 
Patyręs
Patyręs
Vartotojo avataras

PupuDede rašė:
Mesiu savo mpb lauk ir pirksiu Sony Z series ir desktopą, nes kai pamačiau kaip viduj atrodo naujas mpb su retina likt prie apple atšoko visos mintys

Va va, galvoju ar gerai būsiu pasielgęs rudneį likęs prie Mac, o galėjau pasijamt normalų PC stacionarą. Kuo toliau, tuo labiau užknisa jų sistemos uždarumas.

Į viršų

StandartinėParašytas: 2012 06 21, 12:14 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

PupuDede rašė:

Išplėsk mintį?

Į viršų

StandartinėParašytas: 2012 06 21, 13:46 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Eddy Oss rašė:
PupuDede rašė:

Išplėsk mintį?

Išplečiu:
visiškai visi komponentai sulituoti į motiną. Atminties praplėtimas neįmanomas (nei ram nei ssd), baterijos pakeitimas 200 svarų. Pasibaigus metų garantijai ir sugedus kam nors išeitis viena - pirkt naują kompą. Tiesą pasaskius, labai nusivyliau OS X Lion, bet dar pabandysiu šiek tiek Snow Lion (turiu nuojautą, kad vėl prie ipado trauks).

Sony Vaio Z on the other hand - praplečiama batarkė, 1080p 13" matinis ekranas (90% gamos atkūrimas, kas krauna retinai į kaulus) ir pusė to svorio. Prarastai galiai kompensuoti - desktopas. Viską sudėjus gaunam čiut čiut daugiau išleistų pinigų ir visavertiškai geresnę bei labiau mano poreikius tenkinančią kombinaciją

Į viršų

StandartinėParašytas: 2012 06 21, 13:53 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Mountain Lion tikriausiai. Čia turbūt viskas pripratimo reikalas, o, kad nepraplėčiama tai aš čia bėdos nematau, nes vistiek po dviejų-trijų metų reikia kompą anyway keisti, nes programinė įranga per tiek laiko tiek prisifarširuoja updeitų ir pluginų, kad nebepatempia vistiek. Tiesa pasakius, full potencialą aš supratau mac'e įjungęs tik visus iCloud'us ir biški pasikonfigūravęs pagal savę sistemą, netgi atsisakiau mouse'o, kas man atrodė neįmanoma.

Ta prasme, noriu pasakyt, kad ir į iPAD'ą neįdėsi daugiau ram'o arba į telefoną, viskas link to ir eina, nes jei nori žvėries - turėk stacionarą ir viskas :)

Anaiptol neginčyju tavo pasirinkimo, bet man rodos iš Apple'o nereikia reikalauti Acer'io privalumų, kaip iš Acer'io Apple'o.

Į viršų

StandartinėParašytas: 2012 06 21, 14:12 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Eddy Oss rašė:
Mountain Lion tikriausiai. Čia turbūt viskas pripratimo reikalas, o, kad nepraplėčiama tai aš čia bėdos nematau, nes vistiek po dviejų-trijų metų reikia kompą anyway keisti, nes programinė įranga per tiek laiko tiek prisifarširuoja updeitų ir pluginų, kad nebepatempia vistiek. Tiesa pasakius, full potencialą aš supratau mac'e įjungęs tik visus iCloud'us ir biški pasikonfigūravęs pagal savę sistemą, netgi atsisakiau mouse'o, kas man atrodė neįmanoma.

Ta prasme, noriu pasakyt, kad ir į iPAD'ą neįdėsi daugiau ram'o arba į telefoną, viskas link to ir eina, nes jei nori žvėries - turėk stacionarą ir viskas :)

Anaiptol neginčyju tavo pasirinkimo, bet man rodos iš Apple'o nereikia reikalauti Acer'io privalumų, kaip iš Acer'io Apple'o.

Nu pvz mano mac'e hdd jau trečias sukasi, nes visgi penkti metai tarnauja. Žiauriai supykau, kad su Lion'u panaikino tokias atrodo paprastas, bet kas dien naudojamas funkcijas, kaip home ir end su trim pirštais - dabar turiu naudot workaroundą, kuris irgi ne super veikia. Dual monitor support - fullscreen per teliką galima naudotis tik dėl vlc hack'o. Launch control'as išviso yra nesąmonė kažkokia, nes prieš tai buvęs dalykas tikrai patogesnis. Supiso ir patį patogiausią dalyką multitaskinant - palaikyt ikoną ir pamatyt visus langus. Galima vardint ir vardint, bet kuo toliau tuo labiau mac'ai tampa 2000$ facebook machine

iCloud nenaudoju, nes neturiu kitų apple prietaisų. (mp3 walkmanas, o telefonas wp7). Vienintelis praradimas, kurio tikrai bus gaila, tai didelio ir labai gero touchpad'o, kuris tikrai už pelę patogesnis

Į viršų

StandartinėParašytas: 2012 06 21, 14:22 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Tai jeigu naudojiesi TouchPad'u, tai lion'e swipe trim pirštais į apačią ir gauni "App Expose" funkciją, dėl to labiausiai nervojausi perėjęs nuo windowsų, kad nematau visų langų, bet kai priprašau prie touchpad, iphone like scroll'o ir app expose - works like a charm ir patogiau, nei klikinti ar laikyti paspaudus.

Per aplikacijas šokinėji su mission control, per langus su app expose.

Dėl dual monitoriaus išvis nesupratau, nes man visada viskas visaip veikia be jokių problemų.

Į viršų

StandartinėParašytas: 2012 06 21, 14:40 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Patogiau ant snow leo buvo tikrai, nei lion'o. Pabandyk fullscreen ką nors paleist ir pamatysi kaip antras monitorius pajuoduoja

Į viršų

StandartinėParašytas: 2012 06 21, 17:15 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

PupuDede rašė:
Patogiau ant snow leo buvo tikrai, nei lion'o. Pabandyk fullscreen ką nors paleist ir pamatysi kaip antras monitorius pajuoduoja

Tiesa pasakius, nenaudoju nei vienos programos labai dažnai fulllscreenu. Be to, kai prisijungiu moniką, pasidarau, kad monikas būtų pagrindinis desktop'as, todėl problemos tokio neturiu :)

Į viršų

StandartinėParašytas: 2012 06 21, 17:21 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

Eddy Oss rašė:
PupuDede rašė:

Tiesa pasakius, nenaudoju nei vienos programos labai dažnai fulllscreenu. Be to, kai prisijungiu moniką, pasidarau, kad monikas būtų pagrindinis desktop'as, todėl problemos tokio neturiu :)

Nu aš irgi tik iš pradžių su šita problema susidūriau, bet nieks niekad nesugebės paaiškint šitos funkcijos prasmės ir tuo labiau naudos

Į viršų

StandartinėParašytas: 2012 06 21, 21:48 
Veteranas
Veteranas
Vartotojo avataras

PupuDede rašė:
Eddy Oss rašė:
PupuDede rašė:

Nu aš irgi tik iš pradžių su šita problema susidūriau, bet nieks niekad nesugebės paaiškint šitos funkcijos prasmės ir tuo labiau naudos

Second monitor - main desktop prasmės?

Į viršų

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Eiti į Ankstesnis  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83  Kitas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: